چگونه انتن گوشی را افزایش دهیم؟ چگونه انتن دهی گوشی موبایل را تقویت کنیم؟ چگونه می توانیم در مواقع بحرانی انتن دهی بهتری داشته باشیم و یا سیگنا های آنت گوشی را افزایش دهیم؟ در این مقاله در قالب دو قسمت به این موضوع خواهمی پرداخت و روش های تقویت انتن دهی گوشی را بررسی و آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

آنتن واقعی:

این عبارت شاید نام آشنایی برای بیشتر افراد نباشد. حتما تا به حال دیده اید که خط های آنتن گوشی شما یکی یا دوتاست در حالی که آنتن موبایل دوستانتان کاملاً پر است!!
جواب این است که خط های معروف آنتن دهی موبایل از استاندارد خاصی تبعیت نمیکنند. اگر می خواهید از انتن واقعی خود در هر شرایطی اگاه شوید دستور زیر را دنبال کنید.
این عدد که در آیفون به جای دایره های آنتن نمایان می شود و در آندروید در زیر شاخه ی signal strength قرار دارد از طریق زیر قابل دسترسی است.
در آیفون: عدد روبه رو را شماره گیری کرده و کلید تماس را فشار دهید. *#۱۲۳۴۵#۳۰۰۱*
در آندروید: به قسمت تنظیمات و سپس about phone را انتخاب و از پنجره ی باز شده بر روی status کلیک کنید.

عددی که خواهید دید در واحد dBm (دسیبل میلی وات) خواهد بود. اگر گوشی شما عدد ۷۰- dBm را نشان می داد بدین معنی است که محل مورد نظر سیگنال بسیار مناسبی را به تلفن شما ارائه می دهد. اما هر چه این عدد منفی تر شود (یعنی به سمت ۱۰۰- dBm برود) به این معنیست که آنتن شما در حال کم شدن است.

                                      photo_2016-05-13_22-30-06 photo_2016-05-13_22-30-09

با وابسته شدن زندگی های کنونی به تلفن همراه، مسائلی مانند آنتن ضعیف یا اینترنت کم سرعت، تاثیر زیادی روی زندگی دارند. خوشبختانه با انجام چند کار می توانید آنتن تلفن خود را برای داشتن اینترنت پرسرعت و تماس های بهتر، تقویت کنید.

مطمئن شوید عملکرد تلفنتان در بهترین حالت است

نرم افزار گوشی تان را به روز کنید

دیده اید گاهی پیام هایی دریافت می کنید که از شما می خواهد نرم افزار تلفنتان را به روز کنید؟ این به روزرسانی ها برای تلفنتان مشخص می کند که باید به کدام دکل آنتن متصل شوند. در حالت ایده آل، هرگاه این پیام را دیدید باید به روزرسانی را انجام دهید.

دستورات و آموزه های مربوط به گوشی اندروید یا آیفونتان را اجرا کنید

هر سرویسی را که از آن استفاده نمی کنید، خاموش کنید. سرویس هایی مثل وای فای و بلوتوث می توانند باعث ایجاد اختلالاتی در برقراری تماس یا ضعیف شدن آنتن برای استفاده از اینترنت همراه با پهنای باند زیاد، شوند. این سرویس ها را خاموش کنید و چک کنید آیا در بهتر شدن وضعیت آنتن دهی تاثیر دارد یا نه.

تنظیمات اینترنت همراه و صدای گوشی تان را تغییر دهید

گاهی استفاده از اینترنت 4G برای گوشی شما سنگین است و اینترنت 3G، با اینکه سرعت پایین تری دارد، برای گوشی تان مناسب است. اگر تنظیمات اینترنت همراه گوشی تان روی 4G است، آن را غیر فعال کنید، در این صورت به طور اوتوماتیک تنظیمات اینترنت گوشی، به اینترنت 3G تغییر میکند.

حالت پرواز را روشن و خاموش کنید

این کار گوشی شما را وادار به اتصال دوباره به اینترنت می کند. اگر در مکانی هستید که گوشی شما باید آنتن خوب داشته باشی ولی ندارد، حالت پرواز گوشی را روشن و خاموش کنید تا دوباره به اینترنت متصل شود.

تنظیمات اینترنت را بازگردانی کنید

اگر تمام گوشی های موجود در اطراف شما، اینترنت دارند غیر از گوشی شما، این آخرین راه چاره است.

 

به صورت دستی، اوپراتور شبکه را انتخاب کنید

این مورد فقط در گوشی های اندروید قابل اجراست. وارد این قسمت ها شوید: تنظیمات > یافتن اینترنت همراه > اوپراتور شبکه. گوشی به طور خودکار تمام شبکه های موجود در اطراف را شناسایی خواهد کرد.

جای خود را تغییر دهید

به طبقه یا طبقات بالاتر بروید

آنتن دهی در طبقات بالا بهتر و در طبقات پایینی کمتر است. اگر در زیرزمین هستید، برای داشتن آنتن بهتر به طبقه همکف بروید.

نزدیک پنجره بروید

آنتن تلفن در محلهایی که سدی مثل دیوار، سقف، وجود ندارد، بهتر است. بنابراین شما در کنار پنجره آنتن بهتری نسبت به جاهای دیگر دریافت خواهید کرد.

از ساختمان خارج شوید

دیوارها و سقف ساختمان، مانع ورود آنتن به داخل می شوند. بنابراین با خارج شدن از ساختمان آنتن قوی تری از دکل آنتن محله تان، دریافت می کنید.

به جاهای بلند بروید

کوه ها، تپه ها و دیگر موانع، سد راه آنتن هستن. رفتن به جاهای بلند باعث دریافت آنتن بهتر از دکل آنتن، می شود.

 

نزدیک ترین دکل به موقعیتتان را شناسایی کنید

کد شهرتان را در سایت سل ریسپشن یا اوپن سیگنال وارد کنید تا دکل های موجود در اطراف شما را نشان دهد. سپس با توجه به مکان دکل ها، جای خود را در ساختمان تغییر دهید یا کلا از ساختمان خارج شوید.

فضای اطرافتان را بشناسید

یک سری وسایل موجود در خانه یا محل کار، سد راه آنتن هستند. وسایلی مثل کابینت های فلزی، یخچال، آبشارهای تزیینی و مبلمان. این لوازم را طوری بچینید که در مسیر شما و ورود آنتن تلفن قرار نگیرند.

درخت ها و بوته ها را از بین ببرید

درخت ها و بوته و هرچیز جانداری که در آنها آب وجود دارد، سد راه آنتن هستند. درصورت امکان، بوته های غیر ضروری و زیادی بزرگ را بچینید یا درخت را کاملا ببرید تا فضای بازتری ایجاد شود.

از مصالح ساختمانی متفاوت استفاده کنید

دفعه بعد که تصمیم به تغییر شکل و ظاهر منزل داشتین، درمورد اینکه مصالح مختلف چه تاثیری بر آنتن دهی دارند، تحقیق کنید. سقف های فلزی، دیوارهای آجری، و عایق های انرژی، بیش از موارد دیگر سد راه آنتن هستند.

پنجره را باز کنید

اگر پنجره موجود در محل حضور شما دو جداره است، باید گفت علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن انرژی، متاسفانه سد راه آنتن نیز هست. بنابراین باز کردن پنجره باعث ورود آنتن به داخل اتاق می شود.

  • به کریری متصل شوید که پوشش دهی بهتری در محل شما دارد.

کریر را عوض کنید (این مورد مخصوص گوشی های آیفون است)

نگاهی به نقشه پوشش دهی کریر ها بیاندازید و از اطرافیانتان بپرسید از کدام کریر استفاده می کنند.

گوشی خود را عیب یابی کنید

تخصصی عمل کنید. اگر در جایی هستید که گوشی همه غیر از شما، آنتن دارد، به احتمال زیاد گوشی شما مشکل دارد و باید برای تعمیر آن به مغازه ای رجوع کنید که گوشی تان را از آنجا تهیه کردید. اگر تشخیص بدهند که مشکل از عملکرد گوشی شماست، باید یک گوشی دیگر تهیه کنید.

از تماس های اینترنتی استفاده کنید

هرچند این یک راهکار تخصصی نیست، اما اگر از وای فای برای برقراری تماس استفاده کنید، دیگر آنتن دهی ضعیف مسئله ساز نخواهد بود.

از شبکه گستر استفاده کنید

شبکه گسترها یا همان فمتوسل ها یا میکروسل ها، وسیله هایی هستند که آنتن تولید می کنند. هرچند شبکه گسترها مضراتی دارند، اما وقتی شما در خانه یا محل کار آنتن ندارید، تهیه این وسیله بهترین گزینه خواهد بود.

یک پشتیبان آنتن تلفن همراه تهیه کنید

پشتیبان آنتن تلفن همراه، آنتن های موجود در خارج از ساختمان را دریافت می کند، تقویت می کند و در داخل ساختمان توزیع می کند. این ها با اینترنت کار می کنند، هزینه ای ندارند و بهترین گزینه برای داشتن آنتن خوب هستند.

قسمت دوم و مقاله قدیمی

شما کاربران اگر با موارد بالا به نتیجه نرسیدید می توانید از موارد زیر کمک بگیرید که مربوط به مقاله قدیمی تر می باشد.

١- پنجره را باز کنید:

اگر از کمبود سیکنال در خانه رنج می برید اولین اقدام شما باز کردن یکی یا چند تا از پنجره هاست. بسیاری از اوقات با همین حرکت ساده امواج رفت و آمد کرده و انتن دهی شما قوی تر می شود. این اقدام در مورد خودرو نیز صادق است. اگر در جاده ای بدون آنتن هستید احتمالا با کشیدن شیشه به پایین آنتن تلفن همراه شما تقویت می شود.

photo_2016-05-13_22-23-56

٢- بالا بروید:

خصوصیات برج های مخابراتی بدین گونه است که امواج را با ارتفاع بالا پرتاب می کنند. هرچقدر بتوانید ارتفاع خود را بیشتر کنید احتمال تقویت آنتن شما وجود دارد. اگر در خانه هستید، برای مکالمه ی بهتر به طبقه ی بالا بروید و یا اگر در دشت و بیابان هستید می توانید در نزدیکی تپه ای را پیدا کرده و در بالای آن سیگنال تلفن همراه خود را چک کنید. احتمالاً بیشتر خواهد شد.photo_2016-05-13_22-24-04

٣- شبکه ی خود را تغییر دهید.

اگر از ضعف آنتن رنج می برید، نگاهی به نوشته ی کنار آنتن خود بکنید. در صورتی که عبارت ۳g، ۴g، LTE
، H یا H+ نمایان بود، آن را از طریق تنظیمات شبکه در قسمت setting موبایل خود به شبکه ی ۲g تغییر دهید. اتصال گوشی همراه به اینترنت باعث کم شدن قدرت آنتن دهی می شود.

۴- شارژ کنید.

تمام تلفن ها برای حفظ مانده ی باتری از قدرت دریافت و ارسال سیگنال خود کم می کنند. اگر تلفن شما شارژ کمی دارد یا در حالت Power Saving است آن را به شارژ برق وصل کنید تا تفاوت آنتن دهی آن را مشاهده نمایید.

photo_2016-05-13_22-24-08

۵- airplane mode

اگر آنتن دهی گوشی شما کم یا حتی صفر است، می توانید برای جذب سیگنال آن را به مدت کوتاهی در حالت airplane mode قرار دهید. پس خاموش کردن حالت هواپیما خواهید دید که احتمالا سیگنال تقریباً قوی ای به گوشی همراه شما باز می گردد.photo_2016-05-13_22-24-01

۶- به دکل مخابراتی خود نزدیک تر شوید.

هر تلفن همراه برای ارسال و دریافت امواج تلفنی به صورت خودکار به نزدیک ترین دکل مخابراتی متصل می شود. اپلیکیشن بسیار جذاب open signal که به رایگان برای پلتفرم آی او اس و اندروید طراحی شده است به شما این قابلیت را خواهد داد که محل استقرار این دکل را در هرکجا که هستید توسط اینترنت مشاهده کنید. حال می توانید به دکل مخابراتی خود نزدیک تر شوید و قطعا از تماس ها و سرویس پیامک پر سرعت تر و با کیفیت تر لذت ببرید.photo_2016-05-13_22-24-17

٧- اپراتور خود را عوض کنید.

قطعا برخی از اوپراتور های تازه وارد وسعت پوشش شبکه ای قدیمی تر ها را ندارند. اگر از پوشش آنتن دهی تلفن خود راضی نیستید می توانید اپراتور خود را با خرید سیم کارت جدید عوض کنید. در ایران شرکت همراه اول و ایرانسل بیشترین مناطق تحت پوشش را دارند.

photo_2016-05-13_22-23-48

٨- از دستگاه های تقویت کننده ی سیگنال استفاده کنید.

این ترفند مخصوص خانه هاست. اگر در خانه سیگنال ضعیفی دارید میتوانید از این دستگاه های که انواع آن با قیمت های مختلف در بازار موجود است خریداری کرده و استفاده کنید.

نکته: روش های گفته شده برای تقویت سیگنال تقریبی است و نمیتوان قطعیت آن را در تمام شرایط تضمین کرد.

◊تمام مطالب ذکر شده مربوط به وبسایت “هاو کن یو” می باشد و کپی برداری بدون ذکر نام پیگرد قانونی خواهد داشت◊