اگر که شما هم از عینک استفاده می کنید، مطمئنا با مشکلات و دردسر های متفاوتی رو به رو هستید. در این مقاله از سایت هاو کن یو برای شما روش ها و البته ترفند هایی را معرفی خواهیم کرد که زندگی را برای شما به مراتب آسان تر خواهد کرد.
افرادی که از عینک استفاده می کنند با مشکلات متفاوتی دست و پنجه نرم می کنند که بر خی از آن ها به راحتی قابل حل هستند. در این مقاله از هاو کن یو برای شما کاربران ۱۱ ترفند جالب برای رفع مشکلاتی همچون پیدا کردن عینک تا تمیز ماندن لنز عینک معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
پیدا کردن عینک در تاریکی
چنانچه شما عینکی هستید مطمئنا با مشکل گم شدن عینک در تاریکی مواجه شده اید، اما اینبار با استفاده از یک تکه چسب شبنما یا همان فلورسنت به راحتی می توانید عینک خود را پیدا کنید. برای این کار مقداری از این چسب شبنما تهیه و بر روی کیس عینک خود بزنید تا در شب به راحتی آن را در هر کجای خانه پیدا کنید.
تمیز کردن لنز عینک
بهترین نوع پارچه برای تمیز کردن عینک و لنز آن ها، استفاده از پارچه های میکروفیبر هست که نمونه های از آن را برای تمیز کردن تلویزیون های ال سی دی و ال ای دی به کار می گیرید. این پارچه ها ضمن اینکه خط و خش و مشکل برای عینک و لنز عینک ایجاد نمی کنند همچنین از جمع شدن جرم ها بر روی لنز و گوشه های قاب جلوگیری به عمل می آورد. هرگز لنز شیشه عینک خود را با لباس یا تی شرت تمیز نکنید چرا که به راحتی بر روی لنز عینک باعث ایجاد خراش های ریز می شود.
جایگزین اضطراری برای عینک
در شرایطی که احتیاج سریع به عینک دارید و به هر دلیلی نمی توانید آن را پیدا کنید و یا به آن دسترسی ندارید، می توانید از گوشی خود به عنوان یک عینک اضطراری کمک بگیرید. اما چگونه؟ برای این کار تنها کافیست شما به سراغ دوربین گوشی هوشمند خود بروید. چنانچه شما نزدیک بین هستید مطمئنا با استفاده از دوربین گوشی خود می توانید به راحتی کمی زوم کرده و همان کار عینک را با دوربین انجام دهید.
روش شستن صحیح عینک
چنانچه شما تصمیم به تمیز کردن اساسی و یا شستن لنز های عینک دارید، بهترین ماده تمیز کننده همان مایع دستشویی است. هرگز از تمیز کننده هایی که در ترکیب خودشان الکل، سرکه و یا آمونیک دارند استفاده نکنید.
جلوگیری از بخار کردن عینک
یکی از دردسر های رایج برای کسانی که از عینک استفاده می کنند مخصوصا در فصل های سرد سال، بخار کردن لنز عینک است. برای رفع این مشکل کار راحتی پیش رو دارید و تنها کافیست قبل از خارج شدن از منزل کمی مایع دستشویی قوی بر روی آن بزنید.
عینک ها را بالای سر نزنید
هرگز عینک های خود را حتی برای مدت کوتاهی بالای سر نزنید، چرا که در این ناحیه به راحتی عینک ها از حالت خود خارج می شوند و همچنین دسته های آن ها نیز دچار مشکل می شوند. همچنین در این شرایط احتمال سقوط و صدمه دیدن عینک شما بسیار بالاست. در شرایطی که عینک را احتیاج ندارید بهترین کار قرار دادن عینک در مکانی امن است.
تعمیر سریع عینک
یکی از رایج ترین مشکلات عینک ها به صورت معمول جدا شدن دسته ها و گم شدن پیچ آن است که به دلیل کوچک بودن به سختی پیدا می شوند. چنانچه این پیچ ها را گم کردید برای تعمیر سریع و اضطراری عینک می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید و آن را در حفره قرار داده و اضافات را بشکنید. این کار برای روز ها کار شما را راه خواهد انداخت.
سُر خوردن عینک از روی گوش
چنانچه دسته های عینک مدام از روی گوش های شما سُر می خورند و با آن ها مشکل دارید، باید خودتان دست به کار شوید. برای این کار قسمت خم و پلاستیکی دسته عینک را برای چند دقیقه در آب داغ قرار دهید و سپس با دست کمی بر آن فشار وارد کنید تا به راحتی کمی خم شده و سپس بهتر بر روی گوش شما بایستد. بر عکس این کار را هم می توانید انجام دهید.
تنظیم پد بینی
اگر پدهای عینک شما تنظیم نیست بهترین کار برای تنظیم آن ها قرار دادن عینک بر روی یک سطح صاف و سپس تنظیم دقیق آن ها با مشاهده دیگری است.
انتخاب فریم عینک
اگر شما چشمان درشت و بزرگی دارید و فاصله آن ها از یکدیگر زیاد است ، بهتری است به سراغ عینک هایی بروید که فریم آن کمی ضخیم و بزرگ تر است تا بدین صورت توجه بیشتر بر روی مرکز صورت شما باشد و در نتیجه چشم های شما نزدیک تر به هم به نظر بیاییند و اگر برعکس است از عینک های با فریم باریک تر کمک بگیرید تا چشم های شما دور تر از هم به نظر بیاییند.
قرار دادن عینک در زیر نور خورشید
به هیچ عنوان عینک های خود را از هر نوعی در نظیر نوع خورشید قرار ندهید. به هنگام رانندگی معمولا عادت بر آن است که عینک ها را بر روی داشبورد و در زیر نور خورشید قرار می دهند که یک عادت کاملا غلط است. ضمن این که حرارت باعث تغییر شکل فریم می شود همچنین نور مسقیم به راحتی برروی لنز های عینک شما تاثیر می گذارد. بهتر است عینک را داخل داشبود نگهداری کنید.
برای ارسال دیدگاه خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود