چگونه عکس با کیفیت بگیریم؟ همه ی ما یک دوربین قدرتمند در جیب هایمان داریم بله دوربین گوشی های هوشمند بسیاری از فاکتورهای یک دوربین حرفه ای را دارا هستند که با رعایت کردن چند نکته می توانید از همه ی قابلیت های این دوربین قدرتمند استفاده کرده و شروع به ضبط کلیپ و یا حتی فیلم مستند و.. کنید. پس در این قسمت با “هاو کن یو” همراه باشید تا با آموختن چند نکته تصاویری با کیفیت و دقت هرچه تمام تر به ثبت برسانید.
برخی از این نکات ممکن است بسیار واضح و بدیهی باشند اما به دلیل اهمیتشان آن ها را یادآوری می کنیم. برخی نکات دیگر هم می تواند مطمئنا برای برخی جالب باشند که با استفاده از آن ها تا حدود بسیار زیادی کیفیت عکس و فیلم تهیه شده را بالا خواهید بردو با هاو کن یو همراه باشید.
گوشی را به حالت افقی بگیرید
یکی از غیرحرفه ای ترین کارهایی که زمان فیلم برداری و یا حتی عکاسی با گوشی خود می توان انجام داد، عمودی نگه داشتن گوشی است چرا که با انجام این کار شما قاب تصویر برداری را بسیار محدود کرده و تصویری با عرض نسبتا کم به ثبت می رسانید که افقی نگه داشتن گوشی کاملا متوجه این تفاوت می شوید. همچنین شما کاربران هاو کن یو اگر دچار چنین اشتباهی شوید نتیجه ی آن را هنگام تماشای ویدئو و عکس بر روی تلویزیون عریض مشاهده می کنید چراکه عرض ویدئو یا تصویر شما کم و عرض تلویزیون زیاد است و این موجب می شود که تصویر شما به صورت تمام صفحه بر روی تلویزیون نمایش داده نشود.
پس در هر شرایطی سعی کنید که گوشی هوشمندتان را به حالت افقی گرفته و شروع به تصویربرداری کنید.
از فلاش استفاده نکنید
حتما تا حالا فیلم و عکس های زیادی دیدید که افراد درون آن پوستی با رنگ زرد و چشمی به رنگ قرمز و وحشتناک و پس زمینه ی تیره دیده می شوند. مقصر کیست؟ بله مقصر عکاس یا فیلم بردار و البته مقصر اصلی فلاش دوربین است.
گوشی های هوشمند از لامپ های LED به عنوان فلاش استفاده کرده و این LED ها بیش از حد روشن بوده و به راحتی دمای رنگ (Color Temperature) را به هم ریخته و این باعث خراب شدن رنگ ها از جمله رنگ پوست و… می شود. پس شما کاربران هاو کن یو اگر در شب قصد عکاسی یا فیلمبرداری می کنید سعی کنید از منبع نوری به غیر از فلاش گوشی استفاده کنید.
به نور پس زمینه توجه کنید
چیزی که بعضی افراد از آن غافل می شوند شدت نور پس زمینه است که اگر نور پس زمینه شدید باشد نتیجه ی آن سوژه ای تیره و حتی کاملا سیاه می باشد این باعث می شود شما آن سوژه را از دست بدهید در این موارد سعی کنید که نور شدیدی پشت سوژه ی موردنظر نباشد و اگر نور بود از زاویه ای تصویربرداری کنید که آن نور روبروی لنز دوربین نباشد.
زوم نکنید
هیچ عملی مانند زوم دیجیتال از کیفیت تصویر نمی کاهد. دوربین گوشی های هوشمند به دلیل محدودیت هایی که دارند از زوم اوپتیکال بی بهره اند و زوم دیجیتال هرقدر هم که کم باشد از کیفیت تصویر کم می کند پس سعی کنید به جای استفاده از زوم به سوژه نزدیک تر شوید.
کادر بندی درستی انتخاب کنید
برای ثبت تصویر از یک سوژه سعی کنید که تمام آن را در کادر قرار دهید و از بیرون رفتن قسمتی از سوژه از کادر جلوگیری کنید همچنین مکان قرارگیری سوژه در کادر مهم است به عنوان مثال برای ایجاد تمرکز بیشتر فرد بیننده بر روی سوژه ی موردن نظر شما آن را در مرکز کادر قرار دهید.
ویرایش را فراموش نکنید
بسیاری از تصویربرداران حرفه ای نحوه ی ویرایش فیلم یا عکس را از نحوه ی گرفتن آن مهم تر می دانند.
هیچ عکس و فیلمی را بدون ویرایش نگذارید برای گرفتن نتیجه ی بهتر حداقل روشنایی و کنتراست آن ها را تنظیم کنید. نرم افزارهای زیادی برای انجام این کارها وجود دارند از نرم افزارهای ویرایش فیلم و عکس حرفه ای مانند Adobe Photoshop و Premiere تا نرم افزارهای آماتوری که بر روی گوشی هوشمند می توانید نصب کرده و به ویرایش اثر خود بپردازید.
برای ارسال دیدگاه خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود